суботу, 22 серпня 2015 р.

Відбулося засідання журі з визначення переможців міського поетичного конкурсу «З Україною в серці»

22 серпня у Комсомольську визначали переможців міського поетичного конкурсу «З Україною в серці», приуроченого до 24-ї річниці незалежності України. Цього дня конкурсне журі розглянуло всі конкурсні роботи комсомольчан.

До складу журі з визначення переможців поетичного конкурсу увійшли: член літературної студії «Слово» ТЦСО «Калина» Раїса Коцюбенко (голова журі); голова міжнародної ГО «Міжнародна Культурна Асоціація «Академія Мистецтва, Літератури і Освіти «Політ і клич журавля» Віра Журавель, член спілки літераторів м. Комсомольська «Діалог» В'ячеслав Кошелєв, член сектору організаційної роботи ГО «Центр «РОДІС» Валентина Гусарова,.

Згідно Положення про конкурс віршовані тексти можна було подавати українською та російською мовами на вибір. Всі комсомольчани, які взяли участь у конкурсі, обрали українську. Всього на конкурс було подано дев’ять віршів:
1)      «Любов моя – Україна», авт. Радченко Ніна Дмитрівна;
2)      «Українська мова», авт. Деняк Ігор В'ячеславович;
3)      «Вишиваночку надіну», авт. Адаменко Тетяна Миколаївна;
4)      «Пісня за Україну», авт. Орел Карина Віталіївна;
5)      «Куди б дороги не вели нас», авт. Матвієнко Оксана Петрівна;
6)      «До матері», авт. Матвієнко Оксана Петрівна;
7)      «Україні», авт. Костенко Дар'я Віталіївна;
8)      «Шевченка слово», авт. Костенко Дар'я Віталіївна;
9)      «Дякую», авт. Костенко Дар'я Віталіївна.

Члени журі розглянули кожну конкурсну роботу та визначили трьох переможців. 

Оголошення переможців поетичного конкурсу «З Україною в серці» та їх нагородження відбудеться під час міської акції «З Днем народження, Україно!». Вона розпочнеться 24 серпня о 17.00 на Театральній площі м. Комсомольська http://www.rodis.org.ua/2015/08/blog-post_10.html


Матеріальну підтримку організації поетичного конкурсу «З Україною в серці» надають магазин "Дитячий світ" (ФОП Т.Кузьміна), магазин "IT-bit" та ФОП В.Дмитренко. Організатором конкурсу виступає місцева громадська організація «Центр «РОДІС» за підтримки Комсомольської міської ради, відділу культури і туризму, центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська. 


0 коммент.:

Дописати коментар