понеділок, 17 серпня 2015 р.

У Комсомольську оголосили поетичний конкурс до Дня незалежності України

17 серпня у Комсомольську стартує міський поетичний конкурс «З Україною в серці», присвячений Дню незалежності України. Цього року він пройде у місті вже вдруге в рамках міської акції «З Днем народження, Україно!».

Участь у конкурсі можуть взяти всі бажаючі комсомольчани та гості міста незалежно від віку і статі. На конкурс приймають авторські віршовані тексти згідно оголошеної теми «З Україною в серці».

Прийом авторських віршів на конкурс – з 17 до 21 серпня включно. 
На конкурс можна подавати віршовані тексти українською та російською мовами. Від одного автора приймають 1-2 вірші.

Для участі в поетичному конкурсі необхідно надіслати вірші в електронному вигляді на електронну пошту:  rodis.ngo@gmail.com  (з позначкою «На конкурс віршів»). У листі слід повідомити ПІБ і вік автора, номер конт. моб. телефону.

Також конкурсні вірші та контактну інформацію можна подати особисто – до читальної зали Комсомольської центральної публічної бібліотеки (для дорослих), що знаходиться за адресою вул. Миру, 22.

Переможців поетичного конкурсу «З Україною в серці» визначатиме журі у складі:
Коцюбенко Раїса Григорівна, член літературної студії «Слово» ТЦСО «Калина» (голова журі);
Журавель Віра Миколаївна, голова міжнародної ГО «Міжнародна Культурна Асоціація «Академія Мистецтва, Літератури і Освіти «Політ і клич журавля»;
Кошелєв В'ячеслав Геннадійович, член спілки літераторів м. Комсомольська «Діалог»;
Гусарова Валентина Володимирівна, член сектору організаційної роботи ГО «Центр «РОДІС».

Оголошення переможців поетичного конкурсу «З Україною в серці» та їх нагородження відбудеться під час міської акції «З Днем народження, Україно!», яка розпочнеться 24 серпня о 17.00 на Театральній площі м. Комсомольська.

Дякуємо за матеріальну підтримку конкурсу магазину "Дитячий світ" (ФОП Т.Кузьміна), магазину комп'ютерної техніки "IT-bit" та ФОП В.Дмитренко.

Організатором конкурсу виступає місцева громадська організація «Центр «РОДІС» за підтримки Комсомольської міської ради, відділу культури і туризму, центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська. 
Довідки за тел. 0983067690, 0505244381.

Увага! Обов’язковою умовою участі в поетичному конкурсі є особиста присутність учасника на акції «З Днем народження, Україно!», що відбудеться 24 серпня  на Театральній площі м. Комсомольська http://www.rodis.org.ua/2015/08/blog-post_10.html

0 коммент.:

Дописати коментар