неділю, 22 березня 2015 р.

Члени ініціативної групи ГІ "Наш спільний двір" продовжують роботу

20 березня пройшла чергова робоча зустріч ініціативної групи мешканців багатоквартирного будинку №64 по вул. Леніна в рамках громадської ініціативи «Наш спільний двір».

Члени ініціативної групи обговорили низку важливих питань. Зокрема йшлося про результати проведення консультацій в Управлінні ЖКГ виконкому Комсомольської міської ради.  

Було ухвалено рішення організувати загальні збори мешканців будинку щодо вирішення питання по встановленню домового лічильника теплової енергії. Загальні збори призначили на 22 березня.

Також ініціативна група розглянула результати відвідування КЖЕП №4, яке обслуговує будинок, та розмови з його головним інженером. Внаслідок цього було написано листа з проханням демонтувати на прибудинковій території залишки старих металевих конструкцій колишнього дитячого майданчика. 

Наступним кроком по впорядкуванню двору біля будинку стало обговорення облаштування стоянкових місць для автомобілів мешканців будинку, зони для відпочинку та ігрового дитячого майданчику. Було розпочато збір підписів мешканців і затверджено графік постійних зустрічей ініціативної групи, а також дату першої зустрічі мешканців з депутатом міської ради даного територіального округу.


0 коммент.:

Дописати коментар