понеділок, 12 січня 2015 р.

«Файна Дизайна» в гостях у вимушених переселенців


11 січня на гостину до вимушених переселенців з Донбасу, які наразі проживають у місцевому профілакторії, завітала група комсомольчан з дружнім творчим подарунком. Йдеться про майстер-клас від студії «Фана Дизайна» http://vk.com/finedesigna, яку створила Єлизавета Полозун. 

Молода майстриня власноруч виготовляє красиві речі, здебільшого жіночі прикраси. Серед творчих робіт Єлизавети сережки і кольє, комірці і пояси, брошки і браслети, заколки для волосся та вінки. Частину з цього творчого доробку мали змогу побачити учасники майстер-класу.

Єлизавета Полозун  разом зі своїми помічницями Валерією Капарчук та Євгенією Добролюбовою продемонструвала дівчатам і жінкам, які наразі проживають у профілакторії, власні способи створення прикрас для волосся з тканини. Після цього учасниці майстер-класу змогли самостійно змайструвати заколки і квіти для вінка.


Дирекція ГО "Центр "РОДІС" дякує Єлизаветі Полозун та її помічницям Валерії Капарчук і Євгенії Добролюбовій за проведення майстер-класу вимушених переселенців.

0 коммент.:

Дописати коментар