четвер, 4 грудня 2014 р.

У Комсомольському НВК ім. Л.І.Бугаєвської провели просвітницький захід з профілактики торгівлі людьми

24 листопада в НВК ім. Л.І. Бугаєвської відбувся просвітницький захід з протидії потрапляння молоді у ситуації торгівлі людьми. Його учасниками стали учениці 10-х класів цього загальноосвітнього навчального закладу.

Дівчата переглянули навчальний мультфільм «Дві маленькі дівчинки», в якому йдеться про ризики потрапляння у сексуальну експлуатацію і розповідається про реальні історії постраждалих жінок від торгівлі людьми.  

Мультфільм справив на старшокласниць сильне враження, тому обговорення його змісту вийшло надзвичайно емоційним. Йшлося про питання, які пов’язані з ситуаціями торгівлі людьми. На завершення розмови дівчата отримали закладки із правилами безпечної поведінки та іншою необхідною інформацією, яка допоможе уникнути потрапляння до рук сучасних работорговців.

Провела освітній захід практичний психолог НВК ім. Л.І.Бугаєвської Катерина Юр’єва за підтримки Міжнародного правозахисного центру «Ла Страда – Україна», ICCO/Kerk in Aktie та громадської організації «Центр «РОДІС».


Висловлюємо вдячність за співпрацю НВК ім. Л.І.Бугаєвської та методичному кабінету відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради.  

0 коммент.:

Дописати коментар