четвер, 18 грудня 2014 р.

Новорічна ялинка для дітлахів з реабілітаційного відділення

17 грудня, напередодні дня Святого Миколая, у реабілітаційному відділенні педіатричної служби Комсомольської міської лікарні відбулась благодійна акція «Новорічна ялинка для дітей з особливими потребами».

Цього дня маленькі пацієнти реабілітаційного відділення отримали новорічну ялинку і ялинкові прикраси від благодійника, який побажав залишитися невідомим. 

Святковий подарунок дітям передали активісти Комсомольської громадської організації «Центр «РОДІС», вони ж і організували благодійну акцію разом з працівниками реабілітаційного відділення.

Впродовж акції малюки самі прикрашали новорічну ялинку, брали участь у цікавих іграх, ловили барвисті мильні бульбашки і водили веселий хоровод зі Снігуронькою. Також із сюрпризами до дітей і дорослих з реабілітаційного відділення прийшла комсомольчанка Марія Рижкова. На завершення благодійної акції діти отримали в подарунок іграшки, які власноручно змайстрували для них працівники реабілітаційного відділення педіатричної служби міської лікарні.



Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує магазину святкових товарів і послуг «Все для праздника» в особі Юлії Сльози та фотографу Наталії Трусовій за допомогу в організації благодійної акції!

Дякуємо за участь в акції активістам Дар’ї Прохорович, Анні Семенович, Вікторії Пальосі, Владу Мошнінову, Софії Макаренко, Анастасії Макаренко, Марині Соляник, Яні Коваленко, а також зав. сектору організаційної роботи Катерині Цехлі.

0 коммент.:

Дописати коментар