понеділок, 22 грудня 2014 р.

У Комсомольську вшанували переможців щорічного конкурсу «Сім’я року - 2014»

19 грудня у Комсомольську відбулась 8-ма урочиста церемонія відзначення кращого досвіду сімейного виховання «Сім'я року-201.

Цього дня в міському Палаці культури і творчості зібралися представники місцевих органів влади, міських закладів освіти, громадських організацій, ЗМІ щоб публічно вшанувати сім’ї, які в 2014 році в Комсомольську було визнано кращими.

На початку урочистостей з вітальними словами перед комсомольчанами виступили міський голова Сергій Супрун і секретар Комсомольської міської ради Світлана Калашнік. Вони привітали присутніх з днем Святого Миколая та прийдешніми новорічними святами, подякували батькам за виховання дітей, побажали добра, любові, сімейного благополуччя, затишку, щастя кожній родині, злагоди та миру в країні.

Під дружні оплески учасники урочистого заходу вшанували тридцять дві матері-героїні міста Комсомольська, а потім на сцену запросили сім’ї, які в 2014 році стали переможцями конкурсу на кращий досвід сімейного виховання:
- сім’я Віктора та Алли Циганків;
- сім’я Богдана та Ольги Скориків;
- сім’я Сергія та Людмили Шматченків;
 
- сім’я Руслана та Дар’ї Сніцарів;
- сім’я Віктора та Ольги Настеків;
- сім’я Олександра та Світлани Бухаленкових;
- сім’я Олександра та Олени Батіщевих;
- сім’я Костянтина та Анни Барскових;
- сім’я Олександра та Наталії Звоновських;
- сім’я Віталія та Інни Васильчуків;
- сім’я Ярослава та Марини Запорожців;
- сім’я Юрія та Наталії Терезових;
- сім’я Андрія та Наталії Січних;
- сім’я Тараса та Ірини Костиренкових;
- сім’я Сергія та Олени Яцинів;
- сім’я Олександра та Тетяни Романенків;
- сім’я Олександра та Наталі Шемейків;
- сім’я Сергія та Олени Вовків;
- сім’я Сергія та Наталії Клімових http://www.rodis.org.ua/2014/12/2014.html

Усі родини-переможці конкурсу «Сім’я року-2014» отримали дипломи та подарунки від міського голови та секретаря Комсомольської міської ради.




Провела 8-ту урочисту церемонію нагородження кращих сімей м. Комсомольська беззмінна її ведуча Наталія Ткаченко. Допомагали їй двоє дітей – маленька комсомольчанка Аліна Барашкова та юний Руслан Черевань з Донбасу, сім’я якого наразі є внутрішньо переміщеною і перебуває тимчасово в нашому місті.


Організаторами конкурсу «Сім’я року-2014» виступили відділ у справах сім’ї та молоді, міський відділ освіти разом із незмінними партнерами: громадською організацією «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС», КП «Палац культури та творчості», фотосалоном «Любавушка».

0 коммент.:

Дописати коментар