вівторок, 11 листопада 2014 р.

У професійному будівельному ліцеї Комсомольська говорили про те, як не потрапити у рабство

10 і 11 листопада у Комсомольському професійному будівельному ліцеї відбулися два освітні заходи з протидії торгівлі людьми з використанням навчального мультфільму «Дві маленькі дівчинки».

Сюжет фільму розповідає про долю двох молодих дівчат, жорстоко обманутих людьми, яких вони любили і яким довіряли. Історії героїнь навчального мультфільму ілюструють два найбільш поширених шляхи потрапляння молодих жінок і дівчат до сексуального рабства. 

Провела освітні заходи практичний психолог Комсомольського професійного будівельного ліцею Сніжана Локтіонова за підтримки Міжнародного правозахисного центру «Ла Страда – Україна», ICCO/Kerk in Aktie та громадської організації «Центр «РОДІС».

Учасницями освітніх заходів з протидії торгівлі людьми стали двадцять чотири учениці професійного будівельного ліцею, які опановують професію «швачка» (група «Т-1») і професію «маляр-штукатур»  (група «24»).

Висловлюємо вдячність за сприяння правооосвітній роботі з профілактики потрапляння молоді у ситуації торгівлі людьми заступнику директора з виховної роботи ПБЛ Валентині Матвеєвій.

0 коммент.:

Дописати коментар