середу, 17 вересня 2014 р.

21 вересня у Комсомольську відзначать Всенародний День батька

Щороку третьої неділі вересня в Україні відзначають Всенародний День батька. В 2014 р. свято припадає на 21 вересня.

Тож в неділю, 21 вересня, о 14.00 з нагоди Дня батька для татусів та дітей Комсомольська проводимо танцювальний флешмоб. Місце проведення флешмобу -  територія "дитячого містечка" (вул. Леніна, 21). Запрошуємо  комсомольчан приєднуватись.

Не вмієте танцювати? Не біда, бо всіх нас навчить Школа танцю Джаз модерн «РЕМА» на чолі з супер-татом Максом Цимбалом. Разом зі своєю донькою Ніколь та учасниками цього хореографічного колективу він продемонструє присутнім татусям і дітям нескладні танцювальні рухи. Мами також можуть приєднатися до гурту. А потім усі разом вже зможемо й затанцювати. 

Метою заходу є привернення уваги комсомольчан до Всенародного Дня батька, до проблем батьківства, яких нині чимало. Тож окрім флешмобу, відбудеться ще й просвітницька акція "День батька". До того ж День батька у цьому році співпав з ще однією дуже важливою датою - Міжнародним Днем миру, тому плануємо ще одну бліц-акцію "Батьки і діти - за мир".

Захід відбудеться за підтримки депутата Комсомольської міської ради Неллі Карпець, відділу фізичної культури та спорту виконкому міської ради, центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська, ПП М.Будзинський, ДНЗ «Росинка», ДНЗ «Попелюшка», ДНЗ «Чебурашка», ДНЗ «Горобинка», медіа-групи «Новости Комсомольска Online».
 .


* * *
В Україні День батька наразі ще не входить до переліку офіційних свят як, наприклад, День сім’ї та День матері. Тому поки що День батька є виключно громадською ініціативою та благодійною справою і відзначається як Всенародне свято. Громадська організація «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС», яка входить до складу Всеукраїнського комітету підтримки сім’ї та батьківства в Україні, разом з партнерами проводить у Комсомольську громадські заходи з відзначення Дня батька вже 6-й рік поспіль. 

0 коммент.:

Дописати коментар