вівторок, 30 вересня 2014 р.

У Комсомольську відбувся благодійний рок-концерт «Героям Незалежності»

27 вересня в парку культури і відпочинку м. Комсомольська, що на Полтавщині, відбувся благодійний рок-концерт, в якому взяли участь рок-гурти «Звездная радуга» (м. Кременчук/Полтава), «Вихід у місто» (м. Кременчук), «Red Panda» (м. Комсомольськ), а також Олександр InkomZ Іванов (м. Комсомольськ). Заявлений в анонсі рок-гурт «АраксА» (м. Кременчук) не зміг приїхати  через поважні причини.

Ведучі заходу, Наталія Литвинова і Єгор Тренічев, оголосили, що рок-концерт проходить у рамках відзначення 71-ї річниці форсування Дніпра і визволення Полтавщини від фашистських загарбників та Всеукраїнської акції ГСЄ «Герої Незалежності».

Учасники рок-концерту разом заспівали Гімн України і вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників нашої Батьківщини – і тих, хто загинув понад сім десятків років тому, і тих, хто в наш час віддав життя за рідну землю.

Наразі у шпиталях знаходяться сотні українських бійців, поранених в зоні АТО. Серед них багато наших земляків - з Полтавщини, яким потрібна підтримка. Тому ініціатори благодійного рок-концерту присвятили його захисникам України, героям Незалежності. Впродовж заходу було організовано збір коштів на лікування бійців з Полтавщини, поранених в ході АТО.

Окрім молоді, серед глядачів рок-концерту було чимало комсомольчан середнього та старшого віку, які прийшли підтримати благодійну акцію. Під час заходу було зібрано теплі речі і книги для поранених земляків, що знаходяться на лікуванні, а також 1588 грн. Всі речі і кошти було передано волонтерам Центру волонтерської допомоги ТСО України в м. Комсомольську для подальшої адресної передачі.



В ході заходу було організовано стрім-трансляцію. Стрімінг забезпечував Інтернет Сервіс Провайдер F-LINE (Ф-ЛАЙН). Команда стримерів: Валентин Василенко, Олег Святов та Іван Кладченко.

Організатори рок-концерту: ГО «Центр «РОДІС» спільно з відділом культури і туризму міськвиконкому за підтримки Комсомольської міської ради. Партнери: Центр волонтерської допомоги ТСО України м. Комсомольська Полтавської обл., «Громадський сектор Євромайдану», Інтернет Сервіс Провайдер F-LINE.

Організатори дякують за благодійну участь у заході учасникам рок-гуртам «Звездная радуга» (м. Кременчук), «Вихід у місто» (м. Кременчук), «Red Panda» (м. Комсомольськ), Олександру InkomZ Іванову (м. Комсомольськ), за.організаційну допомогу відділу фізкультури і спорту виконкому Комсомольської міської ради і центральній публічній бібліотеці м. Комсомольська, депутату Комсомольської міської ради Валерію Ткаченку, а також Євгену Матюшенко за афішу та Роману Поліщуку за фото. 

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» висловлює окрему подяку за ініціативність та організацію заходу сектору роботи з молоддю (завідувач Володимир Дмитренко), за активність та підтримку молоді сектору організаційної роботи (завідувач Катерина Цехла).


0 коммент.:

Дописати коментар