середу, 24 вересня 2014 р.

Комсомольчан запрошують на молодіжний благодійний рок-концерт

27 вересня у Комсомольську відбудеться молодіжний благодійний рок-концерт «Героям Незалежності» за участю рок-гуртів з Кременчука та Комсомольська. 

Захід пройде в рамках відзначення 71-ї річниці форсування Дніпра і визволення Полтавщини від фашистських загарбників та Всеукраїнської акції ГСЄ «Герої Незалежності».

Рок-концерт відбудеться з 15.00 до 18.00 на літній естраді в парку культури і відпочинку.

В програмі виступи рок-гуртів:
-          «Звездная радуга» (м. Кременчук);
-          «Вихід у місто» (м. Кременчук);
-          «АраксА» (м. Кременчук);
-          «Red Panda» (м. Комсомольськ),
а також виступ Олександра InkomZ Іванова (м. Комсомольськ).


Рок-концерт є благодійний. Впродовж заходу буде організовано збір коштів на лікування бійців з Полтавщини, поранених в ході АТО. Скриньки для благодійних коштів знаходитимуться у волонтерів Центру волонтерської допомоги ТСО України в м. Комсомольську.

Крім того, під час концерту волонтери прийматимуть для поранених земляків цікаві книги в хорошому стані, які потім передадуть до Полтавського шпиталю. Також буде організовано збір теплих речей (светри темних кольорів, теплі шкарпетки тощо) та ковдр для бійців з Комсомольська, які зараз перебувають в зоні АТО. Тож всіх, хто не байдужий і хоче допомогти землякам, запрошуємо долучитися до благодійної справи.

Організатори концерту: ГО «Центр «РОДІС» спільно з відділом культури і туризму міськвиконкому за підтримки Комсомольської міської ради. Партнери: Центр волонтерської допомоги ТСО України м. Комсомольська Полтавської області, «Громадський сектор Євромайдану», Інтернет Сервіс Провайдер F-LINE.

Конт.тел. організаторів - 0960634213.

***Висловлюємо вдячність за благодійність художнику і дизайнеру Євгену Матюшенко http://sf-g.com/index/artists/album/478/t/0

0 коммент.:

Дописати коментар