понеділок, 1 вересня 2014 р.

Перша зустріч учасників міського КіноКлубу «Відкрий очі»

29 серпня у приміщенні Комсомольської центральної публічної бібліотеки відбулась перша зустріч учасників міського КіноКлубу «Відкрий очі». Він створений для не байдужих до кінематографу комсомольчан з метою спільного перегляду фільмів філософсько-психологічного спрямування та кінострічок з глибоким соціальним змістом.

Цього дня молодь переглянула художній фільм  «Зв'язку немає» (США, 2012 р.). Кінострічка розповідає про групу сучасних людей, які намагаються налагодити взаємини з оточуючими на тлі «дротового» світу сучасних технологій. Це найбільша загадка людства - чому новітні технології, покликані об'єднувати людей, насправді створюють величезну прірву між ними.

Під час спільного обговорення переглянутого учасники КіноКлубу  дійшли висновку, що проблеми, порушені американською кінострічкою, близькі і пересічним українцям. Зокрема, йшлося про проблему душевної самотності людини в сучасному світі інтернету та шляхи подолання цієї проблеми.


КіноКлуб «Відкрий очі» з’явився у Комсомольську за ініціативи молоді. Організаторами виступили ГО «Центр «РОДІС» та Центральна публічна бібліотека.

0 коммент.:

Дописати коментар