середу, 7 травня 2014 р.

У Комсомольську провели конкурс «Королева школи – 2014»

30 квітня у Комсомольській гімназії ім. В.О.Нижниченка відбувся заключний етап конкурсу «Королева школи 2014». Його учасницями стали старшокласниці всіх загальноосвітніх шкіл міста.

Організатором конкурсу виступила громадська організація «Креативна Молодь», яка протягом багатьох років проводить культурні заходи в Комсомольську та за його межами.

Конкурс пройшов під гаслом «У джазі тільки Королеви». Конкурсна програма включала дефіле у вечірніх сукнях та дефіле в образах. Слід зауважити, що всі образи конкурсантки добирали самостійно.

Незважаючи на те, що всі дівчата підкорили серця глядачів і членів конкурсного журі, володарку титулу «Королева школи – 2014» все ж було обрано. Нею стала Аліна Турович, учениця ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 з поглибленим вивченням англійської мови. Віце- Королевою конкурсу стала Наталія Маклакова, учениця ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 з поглибленим вивченням математики. Звання «Королева Глядацьких симпатій» отримала  Інна Солошенко,  учениця ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 з поглибленим вивченням математики.

Організатори конкурсу також запровадили власну номінацію «Королева «Креативної молоді». Її виборола Світлана Борисенко, учениця ЗОШ І-ІІІ ст. №1 з поглибленим вивченням економіки і права.

Окрім виступу учасниць конкурсу «Королева школи 2014» на сцені виступали запрошені колективи художньої самодіяльності, які порадували глядачів своїми чудовими номерами.



Громадська організація «Креативна Молодь» висловлює подяку за допомогу своїм партнерам:
- Карпець Н.Р., депутату Комсомольської міської ради;
- Салону-магазину «Ваші Вікна»;
- Творчій Майстерні «Сьоме Небо»;
- Салону-ательє «Орхідея»;
- Колективу східного танцю «Дельфуза»;.
- Школі моделей «Фешен Лаб» в особі керівника Попель Анни Олександрівни;
- Салону «Весільний світ»;
- Музичному проекту D'MC - project «K & A»;
- Попелю Олександру, професійному фотографу.

Також ГО «Креативна Молодь» дякує за підтримку усім загальноосвітнім школам м. Комсомольська, відділу освіти виконкому та відділу культури і туризму Комсомольської міської ради.

Джерело: дирекція ГО «Креативна Молодь».

0 коммент.:

Дописати коментар