суботу, 21 вересня 2013 р.

Про участь у відзначенні Міжнародного дня миру

21 вересня 2013 р. у Комсомольську відзначили Міжнародний день миру. В багатьох установах, навчальних закладах цього дня пройшла ціла низка різноманітних заходів, освітніх і громадських інформаційних акцій з проблем миру. До цієї справи долучилися і громадські організації.

Зокрема, громадська організація «Креативна молодь» виступила організатором святкового заходу «Міжнародний день миру», який пройшов з 14.00 до 16.00 на літньому естрадному майданчику міського парку культури та відпочинку. На святі були присутні міський голова Сергій Супрун і представник відділу у справах сім'ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради Тетяна Омельченко. В програмі заходу був концерт, фотовиставка, виставка малюнків, конкурс малюнків на асфальті, урочисте нагородження переможців конкурсів та ін.. 

Серед низки партнерів заходу «Міжнародний день миру» була громадська організація «Центр «РОДІС». Її члени увійшли до складу журі оголошених конкурсів. Крім того, під час свята юні активісти ГО «Центр «РОДІС» допомогли організаторам заходу провести інформаційну акцію. Вони розповсюджували тематичні буклети, які ГО «Креативна молодь» підготувала до свята.



Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за партнерську участь у заході «Міжнародний день миру» активістам  Дмитру Гамадику, Антону Жаданову, Ользі Мосіній, Любові Макаренко, Івану Крамаренку, Софії Макаренко, Анастасії Макаренко, Вікторії Калитці, Сергію Попову, Дар'ї Прохорович, Наталії Борковець, Маргариті Малишевій, Ользі Макарівні Прокопенко, Валентині Григорівні Клюшниченко, Риммі Іллівні Богдановій,  а також завідувачці сектором роботи з ветеранами Катерині Цехлі і завідувачу сектором роботи з молоддю Володимиру Дмитренку. 

0 коммент.:

Дописати коментар