неділю, 29 вересня 2013 р.

З Всеукраїнським Днем бібліотек!

30 вересня всі бібліотечні заклади України відзначають професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. 

Напередодні свята активісти громадської організації «Центр «РОДІС» вирушили до Центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська, щоб привітати її працівників і подякувати їм за партнерство та підтримку громадських ініціатив.

Комсомольська центральна публічна бібліотека – це не лише книгозбірня, а й важливий інформаційний та освітній центр. На базі цього закладу регулярно проходять заходи з суспільно важливих питань життя міста та країни. Тому бібліотека робить свій вагомий внесок у розвиток міської громади, активно сприяє розбудові громадянського суспільства.




Співпраця між ГО «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» та Центральною публічною бібліотекою м. Комсомольська триває понад три роки. Зокрема, на базі бібліотеки діє молодіжний Клуб соціальної гри «РОДІС». Проведено багато спільних справ, наприклад,  протягом останнього року пройшло кілька етапів спільної акції «Подаруй бібліотеці книгу», акції «Безпечний інтернет» і «Міжнародний день грамотності».

Також за цей час наша міська бібліотека підтримала цілу низку заходів, які проводила ГО «Центр «РОДІС» разом з партнерами: міську акцію «Епідемія доброти», що тривала майже місяць, кілька акцій «Благодійний магазин», акцію до 15-річчя ЮНІСЕФ в Україні, інформаційну кампанію «16 днів проти насильства», міський конкурс і виставку малюнків «Ніхто не забутий, ніщо не забуто» до Дня Перемоги, міській конкурс малюнків «Нехай у світі буде більше доброти!», підготовку міської акції «Зробимо Україну чистою! -2013», акцію «З Днем народження, Україно!» до Дня Незалежності України та ін..

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за участь у святковій зустрічі «З Всеукраїнським Днем бібліотек» активістам Антону Жаданову, Дар'ї Прохорович, Наталії Борковець, Вікторії Калитці, Сергію Попову і Катерині Шляховій.

0 коммент.:

Дописати коментар