суботу, 24 серпня 2013 р.

Молодь відзначила День Державного Прапору України

23 серпня в Комсомольську, як і в усій Україні, святкували День Державного Прапора. Долучилися до цієї події і активісти двох місцевих громадських організацій «Центр «РОДІС» і «Креативна молодь», а також представники медіа-групи "Комсомольск на Днепре" (ВКонтакте).

В проведенні акції «День Державного Прапору України» у Комсомольську взяла участь Вєра Журавель, голова Міжнародної громадської організації «Міжнародна Культурна Асоціація «Академія Мистецтва, Літератури і Просвіти «Політ і клич журавля».



Під час акції  відбулись нарада та інструктаж з підготовки святкового заходу «З Днем народження, Україно!», який відбудеться 24 серпня 2013 р.  біля центральної публічної бібліотеки http://www.rodis.org.ua/2013/08/blog-post_22.html

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за участь в акції партнерам, а також своїм активістам з числа учнівської, студентської та робітничої молоді: Дмитру Гамадику, Єгору Базавлуку, Марині Соляник, Юлії Андросовій, Наталії Гнидюк, Анастасії Походій, Вікторії Калитці, Анастасії Бабич, Катерині Станович, Дар’ї Прохорович, Ользі Мосіній, Анастасії Гончар, Анні Красовській, Маргариті Малишевій, Сергію Попову, В’ячеславу Опарі, Юлії Діжак, Вікторії Пальосі, Любові Макаренко, Вікторії Белінській, Дмитру Бершаку.



Оператор: Олег Святов
Монтаж: Роман Свинаренко
© Группа «Комсомольск на Днепре»

0 коммент.:

Дописати коментар