вівторок, 11 червня 2013 р.

У Комсомольську завершився конкурс дитячих малюнків

Завершився міський конкурс дитячих малюнків «Нехай у світі буде більше доброти!». Він проходив у рамках заходів до Міжнародного дня захисту дітей і тривав з 27 травня  по 7 червня 2013 року.

Організаторами конкурсу стали ГО «Центр «РОДІС» та БО «БФ «Подаруй надію». Партнерами  виступили  відділ освіти та відділ культури і туризму виконкому Комсомольської міської ради, ПП Григор'єва, міська центральна публічна бібліотека м. Комсомольська, ЦСССДМ, ОСББ «Дніпрова чайка», міська художня школа, міські ЗМІ. http://www.rodis.org.ua/2013/05/blog-post_27.html 

10 червня у приміщенні центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська відбулося засідання журі конкурсу. Його члени вивчили всі конкурсні дитячі малюнки, і визначили переможців в 2-х вікових категоріях. Також було визначено три роботи для нагородження спеціальними призами організаторів конкурсу, а також три роботи для нагородження заохочувальними призами http://www.rodis.org.ua/2013/06/blog-post.html

11 червня на території мистецького Арт-майданчика відбулося підведення підсумків міського конкурсу дитячих малюнків «Нехай у світі буде більше доброти!». Його організатори оголосили, що всього на конкурс було подано 45 малюнків. В них відображене дитяче розуміння понять «доброта», «добрий вчинок», «чуйність», «допомога», «благодійність».



Під час заходу організатори вручили всім дітям, авторам малюнків, грамоти за активну участь у конкурсі. Також було оголошено імена переможців конкурсу в 2-х вікових категоріях. Їм було вручено відповідні грамоти і грошові премії: 

1) категорія від 6 до 13 років: І місце – Діана Рубан (300 грн.), ІІ місце – Тетяна Середа (200 грн.), ІІІ місце - Поліна Портяна (100 грн.);

2)    категорія від 14 до 18 років: І місце – Анастасія Норова (300 грн.), ІІ місце – Вероніка Каюкова (200 грн.), ІІІ місце - Богдан Гармаш (100 грн.).

Після нагородження переможців відбулося нагородження тих учасників, чиї малюнки організатори конкурсу відзначили  спеціальними призами – сертифікатами на суму 100 грн. для придбання товарів у відділі «Все для рукоділля» ПП Григор’єва (м-н «Торговий центр»). 

Сертифікати отримали троє юних комсомольчан - Софія Макаренко, Андрій Очередник і Анастасія Конарєва.

Не залишились без уваги малюнки найменших учасників конкурсу Софії Гартман, Катерини Шимбарьової та Варвари Грабовської. Усі троє є вихованцями ДНЗ «Попелюшка». Вони отримали в подарунок спеціальні блокноти для малювання та великі набори фломастерів.

Спонсор конкурсу «Нехай у світі буде більше доброти!» - ПП Григор’єва за підтримки БО "Благодійний фонд "Подаруй надію".

Всі роботи учасників наразі розміщено на стендах мистецького Арт-майданчика. Там вони знаходитимуться два дні, а після цього вони будуть передані Благодійному фонду «Подаруй надію» для використання під час проведення міських благодійних заходів.


0 коммент.:

Дописати коментар