неділю, 7 квітня 2013 р.

Тетяна Войцях: як запобігати дитячій жорстокості

У березні 2013 р. у видавництві «Шкільний cвіт»  вийшла друком нова книга під назвою «Запобігання дитячій жорстокості». Її авторкою є Тетяна Войцях, методист обласного центру практичної психології і соціальної роботи Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

Крім того, Тетяна Войцях є координатором Національної тренерської мережі Міжнародного правозахисного центру «Ла Страда – Україна» в Черкаській області.

Українське суспільство все більше непокоїть стрімке зростання випадків насильства над дітьми в освітньому середовищі, наруги над дитиною в сім’ї, агресивність. Що ж робити? Як запобігти цьому? В книзі Тетяни Войцях ви і знайдете відповіді на ці та інші запитання.


Книга «Запобігання дитячій жорстокості» містить узагальнений практичний досвід спеціалістів психологічної служби в подоланні негативних явищ в освітньому середовищі. Крім того, у виданні представлено детальну характеристику інноваційних форм превентивної та профілактичної роботи.

Авторські методичні розробки допоможуть підвищити результативність попередження та профілактики насильства і жорстокого поводження з дітьми.

Книжка адресована спеціалістам психологічної служби системи освіти, керівникам і педагогічним працівникам освітніх закладів різного типу, студентам ВНЗ педагогічного профілю, батькам та всім, хто небайдужий до питань попередження насильства над дітьми в освітньому середовищі, наруги над дитиною в сім’ї тощо.















0 коммент.:

Дописати коментар