пʼятницю, 5 квітня 2013 р.

У Комсомольську оголошено конкурс малюнків «Ніхто не забутий, ніщо не забуто»

У Комсомольську оголошено конкурс малюнків «Ніхто не забутий, ніщо не забуто». Він пройде в рамках обласної програми «З Днем Народження, Україно!» за підтримки виконкому Комсомольської міської ради.

В рамках конкурсу малюнків буде проведено конкурс на кращий лист подяки ветеранам, який є невід’ємною частиною конкурсу і є обов’язковим при поданні роботи на розгляд журі.

Організатори конкурсу: Комсомольська міська громадська організація «Центр «РОДІС», Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, відділ у справах сім’ї та молоді Полтавської ОДА. Партнери конкурсу: Комсомольська міська організація ветеранів війни та праці, міська центральна публічна бібліотека м. Комсомольська, відділ освіти, відділ у справах сім’ї та молоді,  відділ культури і туризму виконкому Комсомольської міської ради, міські ЗМІ.

Конкурс малюнків «Ніхто не забутий, ніщо не забуто» проводиться з метою формування у свідомості підростаючого покоління уявлення про події та наслідки Великої Вітчизняної війни, виховання поваги до ветеранів, які захищали Батьківщину від ворога. Конкурс спрямований на виховання почуття патріотизму та національної самосвідомості, поваги до історії України, збереження історичної пам’яті, реалізацію творчих  здібностей і талантів у дітей та молоді.

Умови участі у конкурсі:
Участь у виставці-конкурсі можуть брати діти, що мешкають у Комсомольську, таких вікових категорій:
1 категорія: 6 - 8 років;
2 категорія: 9 - 12 років.
3 категорія 13 – 17 років.
Конкурсні роботи учасники виконують за темою «Ніхто не забутий, ніщо не забуто».
Подавати  роботи необхідно з 1 квітня до 2 травня 2013 року за адресою: вул. Миру, буд. 22, юнацький абонемент міської центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська, тел. 2-17-68.

Вимоги до робіт учасників конкурсу:
На конкурс приймаються виключно індивідуальні творчі роботи, виконані в довільній зображувальній техніці (фарби, олівці, фломастери тощо).
Розмір конкурсного малюнка - формат А-3. Малюнок обов’язково має бути оформлений у паспарту довільного розміру. На зворотному боці конкурсної роботи необхідно зазначити (українською мовою):
•    назва роботи;
•    повне ім'я і прізвище, вік автора малюнка;
•    назву міста і області проживання;
•    назва навчального закладу;
•    контактний телефон (мобільний, домашній).
Увага! До роботи має бути доданий лист подяки ветеранам (в довільній формі). Найкращий лист буде надруковано в листівці «Польова пошта мирного часу», яку  поширюватимуть з нагоди Дня Перемоги серед ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Критерії оцінки конкурсних робіт:
•    актуальність та повнота розкриття теми;
•    рівень володіння зображувальною технікою;
•    оригінальність і творчий підхід (забороняється копіювання та запозичення тем);
•    охайність роботи;
•    наявність листа подяки ветеранам.
Роботи, що не відповідають вимогам конкурсу, розглядатися не будуть. Організатори конкурсу мають право для подальше використання конкурсних робіт із зазначенням авторства.

Нагородження переможців та виставка їх робіт:
Нагородження призами переможців конкурсу здійснюється організаторами після підсумкового засідання журі.
Нагородження переможців конкурсу та організація виставки конкурсних робіт проводяться на передодні святкування Дня Перемоги в приміщенні  міської центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська (вул. Миру, буд. 22).
Дата і час урочистого нагородження переможців конкурсу та відкриття виставки конкурсних робіт визначається на засіданні конкурсного журі.

Контактна особа: Лілія Дмитренко, директор Комсомольської міської ГО «Центр «РОДІС»,
тел: 067-603-97-48, 050-524-43-81.

0 коммент.:

Дописати коментар