неділю, 2 вересня 2012 р.

Активісти ГО "Центр "РОДІС" провели акції проти насильства та торгівлі людьми


26 серпня 2012 р. під час молодіжної вечірки Electro-fire party «Non-Stop Summer-2012» http://www.rodis.org.ua/2012/09/non-stop-summer-2012.html, яка відбулась на набережній Дніпра у Комсомольську, активісти міської громадської організації "Центр "РОДІС" провели дві просвітницькі акції, спрямовані на попередження насильства та торгівлі людьми.

Акція "Ні - рабству!" відбулась у рамках національної інформаційної кампанії "Червона картка" за підтримки Міжнародного Центру "Ла Страда - Україна". Дана акція покликана попереджувати виникнення ситуацій, пов'язаних з потраплянням дівчат і юнаків у тенета сучасних работоргівців. Активісти поширювали інформацію про Національну "гарячу лінію" з попередження торгівлі людьми, зателефонувавши на котру, можна отримати фахові поради щодо безпечного працевлаштування в різних регіонах України та за кородоном, а також звернутися за допомогою у разі потрапляння в ситуацію рабства. Телефон Національної "гарячої лінії" з попередження торгівлі людьми: 0 800 500 225 безкоштовно зі стаціонарних телефонів України.

Акція "Ми - проти насильства" також відбулась за підтримки Міжнародного Центру "Ла Страда - Україна". В ході акції активісти поширювали серед учасників молодіжної вечірки спеціальні картки з практичними порадами щодо того, як не стати жертвою насильства, а також номерами телефонів Національної «гарячої лінії» по запобіганню насильству: 0 800 500 335 - безкоштовно зі стаціонарних телефонів України, 386 - безкоштовно для абонентів МТС, life:) і Київстар.



Дирекція ГО "Центр "РОДІС" дякує учасникам просвітницьких акцій Олені Середі, Валерії Дерегі, Інні Поярковій, Маргариті Малишевій, Катерині Лященко, Софії Макаренко та Анастасії Макаренко, а також завідувачу сектором роботи з молоддю Володимиру Дмитренко.

0 коммент.:

Дописати коментар