понеділок, 27 серпня 2012 р.

У Львові триває навчальний візит громадських активістів з усієї України


27 серпня 2012 р. до Львова з’їхалися представники місцевих громадських організацій з усіх областей Центральної, Північної, Південної та Східної України, а також АР Крим.

До Львова громадських активістів запросила громадська організація «Товариство Лева» з метою посилення їх знань та навичок у питаннях участі в розвитку своїх місцевих громад та міжсекторного партнерства.

Протягом трьох днів, з 27 по 29 серпня, громадські активісти з усієї України пройдуть навчання під час тренінгу «Посилення ролі громадських організацій в розвитку громади», а також здійснять навчальні візити до громадських організацій м. Львова.

У рамках тренінгу та навчального візиту учасникам буде представлено найуспішніший досвід у сфері діяльності львівських громадських організацій, підтримки вже існуючих громадських організацій, започаткування міжсекторної взаємодії на локальному рівні, направленої на місцевий розвиток.

До складу учасників навчальної поїздки до Львова увійшла і представниця Комсомольської міської громадської організації «Центр «РОДІС» Марія Стрюк. Чекаємо її повернення з новими знаннями та корисною інформацією.

0 коммент.:

Дописати коментар