суботу, 3 грудня 2011 р.

Вчимося ефективним комунікаціям у громадській діяльності


30 листопада 2011 р. у Києві для представників регіональних неурядових організацій України відбувся навчальний захід "Побудова ефективних комунікацій в громадському просторі". Його організатором стала громадська організація "Інформаційно-аналітичний центр "Громадський простір".

В межах навчального заходу було презентувано книгу "Ефективні комунікації. Порадник для громадських організацій і не тільки", підготовлену Інформаційно-аналітичним центром "Громадський простір" в рамках проекту "Активізація інформаційного обміну в третьому секторі України" за фінансової підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED).

Книга "Ефективні комунікації. Порадник для громадських організацій і не тільки" містить інформацію про основні засади ефективних комунікацій, принципи вдалого брендінгу для громадських об'єднань, ключові аспекти взаємодії з цільовими аудиторіями. Порадник також пропонує приктичний інструментарій для формування та утвердження інституційної спроможності неурядових організацій.



Комсомольська міська ГО "Центр "РОДІС" взяла участь у навчальному заході, тож наразі триває вивчення його матеріалів. Представник організації, що брав участь у презентації порадника, привіз кілька його примірників. ГО "Центр "РОДІС" планує передати один примірник до фонду центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська, щоб представники й інших міських громадських об'єднань мали змогу скористатися кваліфікованими порадами і покращити власні внутрішні і зовнішні комунікації.

0 коммент.:

Дописати коментар