суботу, 10 вересня 2011 р.

Увага! Триває перереєстрація комсомольчан, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2011 р. № 238 «Про Єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов» виконавчим комітетом Комсомольської міської ради проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання.

Дані, отримані від громадян у процесі перереєстрації, є основою для формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Просимо звернути увагу, що перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку, здійснюється до 1 листопада 2011 року.

Перереєстрація здійснюється на підставі таких документів:
- довідка КЖЕП про склад сім’ї та реєстрацію (згідно з формою, встановленою для квартирного обліку, з відомостями про житлову та загальну площу займаного приміщення); якщо члени сім’ї зареєстровані за різними адресами, відповідні довідки надаються за кожною адресою окремо;
- копії паспортів (сторінки 1, 2, 10 та сторінка з реєстрацією місця проживання) заявника та повнолітніх членів його сім’ї, копії свідоцтв про одруження та про народження неповнолітніх дітей;
- копії довідок про присвоєння ідентифікаційних номерів усіх членів сім’ї, у т. ч. неповнолітніх дітей;
- довідки з місця роботи заявника та дорослих членів його сім’ї;
- копії документів, які надають право на включення заявника до пільгової черги, завірені в установленому порядку.

Повний пакет вказаних документів приймається щодня у каб.№№ 204, 210 виконавчого комітету міської ради з 8.00 до 12.00, з 13.00 до 17.00, крім вихідних та святкових днів. Телефон для довідок 2-17-73.

Інформацію про громадян, які не нададуть необхідні документи, не буде внесено до Єдиного державного реєстру, у зв’язку з чим такі громадяни не зможуть взяти участь у державних програмах пільгового придбання (будівництва) житла (доступне житло, молодіжне кредитування). До того ж, законодавчо не визначено, чи зможуть такі громадяни у подальшому претендувати на безкоштовне отримання житла або його поліпшення.

Додатково повідомляємо: громадянам, які перебувають на квартирному обліку за місцем роботи у ВАТ «Полтавський ГЗК», станції Золотнишине Південної залізниці, Редуцькому кар’єроуправлінні, Комсомольському виправному центрі також необхідно надати зазначені документи до своїх підприємств.

Виконком Комсомольської міської ради

Джерело: http://www.komsomolsk.org.ua/index.php?newsid=734

0 коммент.:

Дописати коментар