вівторок, 16 серпня 2011 р.

У Комсомольську молодь готується до квесту "Я - ПАТРІОТ!"


У Комсомольську (Полтавщина) молодь готується до проведення квесту "Я - ПАТРІОТ!", який має відбутися 18 серпня. Його початок запланований на 9.30 ранку, тоді ж має відбутися і брифінг для ЗМІ, а також інструктаж з ТБ для учасників. О 9.45 стартує перша команда, пізніше друга, потім третя (з інтервалом у 15 хвилин).

Під час квесту учасники кожної команди будуть виконувати інтелектуальні завдання і переміщуватися територією всього міста, прокладаючи маршрути між контрольними точками. Також їм доведеться виконувати фізичні вправи і пересуватися містом бігом, адже контрольні точки будуть розташовані в різних місцях Комсомольська. Серед завдань, які виконуватимуть учасники квесту, є запитання з історії України та ін. Переможцем стане команда, яка подолає всю трасу за найменший час.

В проведенні квесту "Я - ПАТРІОТ!" прийматимуть участь понад 30 осіб із числа дітей та учнівської, студентської і робітничої молоді – ті, хто з небайдужістю промовляє слово «Україна», кого цікавить історія українського народу, а також здоровий спосіб життя і змістовне дозвілля.

Молодіжний квест "Я - ПАТРІОТ!" у м. Комсомольську пройде за підтримки депутата Комсомольської міської ради В.А.Кашкана, відділу у справах сім’ї та молоді та відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради, Комсомольської міської публічної бібліотеки, Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій, Інтернет-провайдера ТРК «ГОК».

Організаторами квесту є дві комсомольські міські громадські організації «МПЦ» та «Центр «РОДІС», представники яких були учасниками обласного табору «Патріот», що проходив 5-7 серпня 2011 р. в с.Потоки Кременчуцького району. Там збирались молоді лідери-патріоти з усієї Полтавщини. Організатором обласного табору був Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій за фінансової підтримки відділу у справах сім’ї та молоді Полтавської облдержадміністрації в рамках обласної програми «Патріот». П’ятеро молодих комсомольчан захищали честь Комсомольська під час різних спортивно-просвітницьких заходів, в яких треба було виявляти власні знання історії, звичаїв і традицій українського народу, а також орієнтуватися в сучасному політичному житті України. Саме під час участі в обласному таборі «Патріот» у молодих комсомольчан (Віталія Іванова, Євгена Камінського, Володимира Дмитренка, Кіри Озюменко, Павла Косорукова) і народилась ідея провести в Комсомольську молодіжний квест «Я – ПАТРІОТ!»

0 коммент.:

Дописати коментар