пʼятницю, 12 серпня 2011 р.

У Комсомольску відбувся старт 3-го етапу збору підписів під Петицією проти торгівлі дітьми та молоддю в сексуальних цілях


12 серпня 2011 року, в Міжнародний день молоді, у м.Комсомольску (Полтавщина) відбувся офіційний старт 3-го етапу збору підписів під Петицією проти торгівлі дітьми та молоддю в сексуальних цілях. Його організатором стала громадська організація «Центр «РОДІС» за підтримки Всеукраїнської мережі протидії комерційній сексуальній експлуатації дітей (КСЕД), яка є членом Міжнародної організації ЕКПАТ, та Міжнародного правозахисного центру «Ла Страда-Україна».

Протягом 14 днів юні представники "молодіжного крила" ГО "Центр "РОДІС" у громадських місцях Комсомольська розповідатимуть одноліткам та дорослим про існування даної проблеми і закликатимуть поставити свій підпис у спеціальних бланках Петиції. Збір підписів пройде за підтримки Комсомольського міського відділу юстиції, відділу освіти та відділу у справах сім’ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради, Комсомольського міського ЦСССДМ та Інтернет-провайдера ТРК «ГОК».



Перші два етапи збору підписів під Петицією проти торгівлі дітьми та молоддю в сексуальних цілях пройшли у м. Комсомольську з листопада 2010 р. по квітень 2011 р.. Тоді було зібрано 3377 підписів комсомольчан. Збір підписів у м. Комсомольську відбувається в рамках всеукраїнської кампанії зі збору підписів під Петицією проти торгівлі дітьми і молоддю в сексуальних цілях, ініційованою Міжнародною організацією EКПAT та косметичною компанією «Боді Шоп».

Протягом 3-го етапу збору в м. Комсомольську підписів під Петицією проти торгівлі дітьми та молоддю в сексуальних цілях очікується зібрати близько 600 підписів. Після цього підписані бланки Петиції будуть відправлені в Київ до Всеукраїнської мережі протидії комерційній сексуальній експлуатації дітей (КСЕД).



12 серпня 2011 р. хлопці та дівчата з числа дітей, учнівської, студентської та робітничої молоді м. Комсомольська отримали акційні повітряні кульки, спеціальні магніти «Дитинство вільне від насильства», роздатковий просвітницький матеріал та підписні бланки Петиції. Після цього відбувся інструктаж щодо порядку проведення збору підписів під Петицією.

В акції беруть участь: Надія Войтенко, Маргарита Левіна, Ольга Мосіна, Тетяна Бірюк, Діана Стрижак, Анна Гордійчук, Олег Ржавін, Аліна Кулик, Вікторія Бабенко, Євген Мошнінов, Єгор Базавлук, Надія Єршова, Павло Косоруков, Катерина Дядечко, Єлизавета Вінкус, Марина Соляник, Анастасія Корба, Анастасія Кідрук, Єлизавета Піняшкіна, Йожеф Багі, Віталій Рудницький. Керівник акції Володимир Дмитренко.

0 коммент.:

Дописати коментар