суботу, 16 квітня 2011 р.

ГО "Центр "РОДІС" долучилась до Всеукраїнського проекту «Зробимо Україну чистою!»


16 квітня 2011 р. громадська організація "Центр "РОДІС" долучилась до Всеукраїнського екологічного проекту «Зробимо Україну чистою!». Під час попереднього збору інформації про засміченість довкілля Комсомольська, на превеликий подив, було виявлено ділянку міста, що буквально встелена сміттям. Чому подивувались? Тому що Комсомольськ традиційно вважається чистим і зеленим.

Яким чином один з куточків нашого молодого й привабливого міста виявився таким брудним, так і залишилось для нас загадкою. Адже поруч знаходиться приватне підприємство, що займається виробленням трикотажних виробів, а за пару кроків від цього місця розташований двір житлової п'ятиповерхівки. Довго розмислювати не стали і цього суботнього ранку наділи на руки рукавички, взяли пакети для сміття і почали вичищати цю місцину.



Хто став цими активістами? Звичайна молодь - Володимир Дмитренко (робітник ПГЗК), Каріна Сухіна (молода мама) з 9-місячним сином Владиком, Вікторія Рузієва (швачка трикотажної фабрики), Надія Войтенко (учениця Комсомольського гірничого ліцею), Дмитро Омельченко (старший iнженер Філії ПРУ банку «Фінанси та кредит») зі своїм братом Сергієм Сідлецьким, який приїхав до нього в гості з м. Миколаєва.

Дирекція ГО "Центр "РОДІС" висловлює подяку активістам за небайдужість до екологічного і естетичного стану нашого міста, а також за приєднання до Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!», головна ідея якої – донести до свідомості кожного громадянина України, що йому під силу зробити власний внесок у красу та чистоту своєї країни.

0 коммент.:

Дописати коментар