суботу, 16 квітня 2011 р.

Навчаємось основам соціальної профілактики торгівлі людьми


13-15 квітня 2011 року Центр "Ла Страда-Україна" разом з Інститутом інноваційних технологій та змісту освіти та Українським науково-методичним центром практичної психології та соціальної роботи провів тренінг "Соціальна профілактика торгівлі людьми: організація діяльності та методи роботи" з метою підготовки тренерів до ведення діяльності із запобігання торгівлі людьми.

У тренінгу взяв участь і представник Комсомольської ГО "Центр "РОДІС" - Володимир Дмитренко, завідувач роботи з молоддю. Він став третім членом нашої організації, хто пройшов навчання в Центрі "Ла Страда-Україна".



Участь в даному тренінгу дозволить Володимиру в подальшому проводити просвітницьку роботу із запобігання торгівлі людьми з використанням інноваційних підходів та технологій. Активні методи та форми роботи, запропоновані тренерами Центру "Ла Страда - Україна" під час майстер-класів, презентацій, дискусій та практичної роботи в групах, сприятимуть ефективному досягненню результатів просвітницької діяльності.

Тренінг був побудований таким чином, щоб учасники мали змогу поділитись своїм досвідом, навчитись новому, закріпити отримані знання, уміння й навички. Крім того, всі його учасники отримали набори інформаційних, навчальних та методичних матеріалів з проблеми запобігання торгівлі людьми.

0 коммент.:

Дописати коментар