суботу, 29 квітня 2017 р.

В Горішніх Плавнях сім'ї з дітьми зможуть отримати путівки з частковою оплатою вартості в дитячі заклади оздоровлення та відпочинку


Відділ у справах сім’ї та молоді служби у справах дітей, сім’ї та молодіжної політики виконавчого комітету Горішньоплавнівської міської ради інформує про можливість оздоровити дітей віком з 7 до 18 років в оздоровчих таборах на території Полтавської області, використовуючи часткову оплату вартості путівки в розмірі прожиткового мінімуму (1531 грн) за рахунок місцевого бюджету (50% обласний бюджет і 50 % міський бюджет).



Частковою оплатою вартості путівки можуть скористатися всі сім’ї, у яких виховуються діти віком від 7 до 18 років, зареєстровані в м. Горішні Плавні, незалежно від наявності пільгової категорії.



Для оздоровлення вашої дитина в оздоровчому таборі в межах Полтавської області одному з батьків необхідно зробити наступні кроки:



1 крок – батьки обирають дитячий табір оздоровлення та відпочинку в межах Полтавської області, у якому б вони хотіли оздоровити свою дитину.



2 крок - з 20 квітня 2017 року один із батьків звертається у відділ у справах сім’ї та молоді служби у справах дітей, сім’ї та молодіжної політики (вул. Миру 24, каб. 224 виконкому Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області) за переліком необхідних документів та додатковими роз’ясненнями.



3 крок – батьки зв’язуються з табором, спільно обирають оздоровчу зміну, після чого адміністрація табору надає необхідні документи для подальшого оформлення путівки.



4 крок – один із батьків-заявників з повним пакетом документів (у тому числі і документи надані табором) знову звертається у відділ у справах сім’ї та молоді служби у справах дітей, сім’ї та молодіжної політики (вул. Миру 24, каб. 224 виконкому Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області), заповнює заявку відповідного зразка (не пізніше ніж за 10 днів до початку обраної зміни), після чого батьки починають оформлення медичних документів (медичний огляд) і дитина направляється на оздоровлення в обраний табір.



*Прийом заяв почнеться з 20 квітня 2017 року!



*Детальна інформація про мережу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку (назва табору та контактні дані) в межах Полтавської області та перелік необхідних документів буде відома та висвітлена на сайті у квітні 2017 року.



Прийом документів на оздоровлення дітей проходить у відділі у справах сім’ї та молоді служби у справах дітей, сім’ї та молодіжної політики, за додатковою інформацією та консультацією звертайтеся в каб. 224 виконавчого комітету Горішньоплавнівської міської ради, тел. 21023 (Качанова Тетяна Сергіївна), а також слідкуйте за інформацією, яка буде висвітлюватися на сайті міської ради.



0 коммент.:

Дописати коментар